clanak False

16. putovanje dječjim božićnim vlakom Tin express

Gradonačelnik Bandić ispratio je, i ove godine, dvjestotinjak djece s teškoćama u razvoju na tradicionalnu vožnju dječjim božićnim vlakom Tin express.



04.12.2013.

U povodu predstojećih blagdana, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ispratio je, i ove godine, s Glavnog kolodvora dvjestotinjak djece na tradicionalnu, 16. po redu, vožnju dječjim božićnim vlakom Tin express.


Djeca s teškoćama u razvoju družit će se sa Svetim Nikolom i Djedom Božićnjakom, koji će im, tijekom jednosatne vožnje od Zagreba do Harmice i natrag, podijeliti i prigodne poklon-paketiće. Uz dobru zabavu na putovanju, gradonačelnik je djeci i njihovim obiteljima zaželio sretne i vesele blagdane, kao i puno darova ispod bora.


Podsjetimo, božićni vlak Tin express je projekt koji za djecu s teškoćama u razvoju iz Centra za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj, Centra za rehabilitaciju Zagreb – Podružnica Sloboština, Udruge slijepih Zagreb, Društva distrofičara Zagreb, Centra za autizam, Poliklinike za rehabilitaciju slušanja i govora - Suvag, Saveza gluhih i nagluhih Grada Zagreba, Udruge Ozana, te iz Dnevnog centra za rehabilitaciju djece i mladeži Mali dom – Zagreb, organizira Grad Zagreb - Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom u suradnji s HŽ Putničkim prijevozom.


Gradske vijesti - 2013.