clanak False

Prijem za dvije mnogočlane zagrebačke obitelji

Vi ste istinski ponos Zagreba, rekao je gradonačelnik Milan Bandić na prijemu obiteljima Vrdoljak i Zahirović, koje imaju 11-ero, odnosno 12-ero djece.
31.12.2013.


Vi ste istinski ponos Zagreba i Hrvatske, rekao je danas u gradskoj palači Dverce, gradonačelnik Milan Bandić obiteljima Vrdoljak i Zahirović, koje imaju 11-ero, odnosno 12-ero djece. Vi ste stvarno heroji i od srca vam čestitam i zahvaljujem na tome što ste se u ovo vrijeme odlučili na puno djece i još ste ih odgojili da budu dobri i uzorni učenici, dodao je gradonačelnik, zaželjevši im sve najbolje u novoj godini. 

Obitelji Vrdoljak i Zahirović bili su mi i poticaj, naglasio je gradonačelnik Bandić, da od sljedeće godine Grad osigura besplatne udžbenike i za srednjoškolce iz zagrebačkih obitelji s troje i više djece. To je najmanje što možemo učiniti za mnogočlane obitelji, a, ujedno, i doprinos pozitivnoj demografskoj slici Zagreba i Hrvatske

Gospođa Mirsada Zahirović zahvalila se zagrebačkom gradonačelniku što ih je primio, istaknuvši da je ovo ugodno iznenađenje koje ih je jako razveselilo.


Gradske vijesti - 2013.