clanak False

Posjet Vatroprometu

U sklopu kontinuirane potpore zagrebačkim tvrtkama, gradonačelnik Bandić i zamjenica Švaljek obišli su sjedište tvrtke Vatropromet u Lučkom.
20.11.2013.

U sklopu kontinuirane potpore zagrebačkim tvrtkama, poglavito onima koje posluju uspješno usprkos ovim kriznim vremenima, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić obišao je, sa zamjenicom Sandrom Švaljek i suradnicima, sjedište tvrtke Vatropromet u Lučkom.


Okupljene je kroz Poslovni centar Vatrogasac te centralno skladište proveo Nenad Radojčić, direktor tvrtke koja se razvojem, uvozom i prodajom vatrogasne i zaštitne opreme bavi već gotovo 20 godina, a kako je rekao, zaslužna je za proizvodnju prve hrvatske vatrogasne kacige, atestirane kao najbolje u konkurenciji europskih vatrogasnih kaciga.


Uz zahvalu na dobrodošlici, gradonačelnik Bandić, ujedno i počasni predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Zagreba, poželio je domaćinima mnogo uspjeha u daljnjem radu te naglasio kako je vatrogastvo u Zagrebu na visokoj razini - broji se oko 8000 vatrogasaca, od čega čak 450 onih koji se tim plemenitim pozivom bave profesionalno. Kako se čulo, u Hrvatskoj ukupno ima oko 100.000 vatrogasaca, a njih 15 nalazi se među zaposlenicima tvrtke Vatropromet, uključujući zaposlene u podružnicima u Osijeku, Rijeci i Splitu.


Gradske vijesti - 2013.