clanak False

Veleposlanik SAD-a kod gradonačelnika

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić primio je u radni posjet veleposlanika Sjedinjenih američkih država u Hrvatskoj, NJ.E. Kennetha Mertena.
20.12.2013.

 

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić sa suradnicima, primio je u radni posjet veleposlanika Sjedinjenih američkih država u Hrvatskoj, NJ.E. Kennetha Mertena u društvu s predstavnicima American International School of Zagreb.


Na sastanku u Gradskoj upravi bilo je riječi o mogućnostima izgradnje Američke međunarodne škole u Zagrebu kojoj je gradonačelnik dao punu podršku. Naglasivši važnost obrazovanja uopće, te posebno u zagrebačkoj strategiji razvoja, gradonačelnik je napomenuo da Grad sustavno potiče projekte izgradnje školskih ustanova. Kao recentni primjer naveo je zagrebačku Pravoslavnu gimnaziju.


Visoki je gost zahvalio gradonačelniku što je našao vremena za ovaj sastanak, te posebno na potpori ovome projektu koju je ocijenio iznimno važnom.


U ime Grada, uz gradonačelnika bila je zamjenica Sandra Švaljek te pročelnici, odnosno čelni ljudi mjerodavnih gradskih ureda.
Uz veleposlanika, sastanku su prisustvovali direktor Američke škole David Harris, Margarete Nardi, Tomislav Matic, Ivana Gavrilović te Drago Mioč.


Gradske vijesti - 2013.