clanak False

Druga Kvartovska tribina GČ Donji grad

Sinoć je održana druga Večernjakova kvartovska tribina. Kao i uvijek kada je u pitanju inicijativa na boljitak sugrađana, Tribinu je podržao gradonačelnik Bandić.
27.11.2013.

U Novinarskom domu u Perkovčevoj sinoć je održana Večernjakova kvartovska tribina Gradske četvrti Donji grad. Kao i uvijek kada je u pitanju inicijativa na boljitak sugrađana i otvaranje novih mogućnosti komunikacije s njima, Tribinu je podržao gradonačelnik Milan Bandić, pa su i ovaj put na brojna pitanja novinara i građana odgovarali njegovi najbliži suradnici i prvi ljudi resornih ureda. 

Problem parkiranja, biciklističke staze, uređenje gradskih pročelja, uređenje škola, energetski certifikat samo su neke od tema na koje su odgovarali pročelnik GU za prostorno uređenje, izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet Dinko Bilić te njegov zamjenik Alan Ordulj i pomoćnik Mate Kraljević, pročelnik GU za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj Marijan Maras, pročelnik GZ za zaštitu spomenika kulture i prirode Silvije Novak, pročelnik GU za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić, direktor Čistoće Miljenko Benko i predsjednik GČ Donji grad Srđan Subotić.


Gradske vijesti - 2013.