clanak False

Predstavnici Klizačko-koturaljaškog kluba Medvaščak kod gradonačelnika

Gradonačelnik Milan Bandić primio je jutros predstavnike Klizačko- koturaljaškog kluba Medveščak koje je predvodio predsjednik Juraj Grizelj.
25.11.2013.


Nakon jubilarnog, 25. Zlatnog medvjeda, međunarodnog natjecanja u umjetničkom klizanju održanog u listopadu u Zagrebu, gradonačelnik Milan Bandić primio je jutros predstavnike Klizačko – koturaljaškog kluba Medveščak koje je predvodio predsjednik Juraj Grizelj. 

Zahvalivši gradonačelniku na kontinuiranoj potpori i povjerenju, predsjednik Grizelj je naglasio da su svi članovi Kluba izuzetno ponosni što im je Gradonačelnik bio pokrovitelj jubilarnog izdanja ovog već etabliranog natjecanja koje je upisano na listu Međunarodne federacije za umjetničko klizanje. 

Na prijateljskom susretu u Gradskoj upravi gosti su gradonačelnika i njegove najbliže suradnike izvijestili o planovima i programima, te o problemima s kojima se susreću, a posebno su izdvojili nedostatak profesionalnog trenera koji bi radio s mladim klizačicama i klizačima. To će se, zaključeno je, rješavati kroz Zagrebački športski savez čiji je tajnik Zdenko Antunović također prisustvovao sastanku. 

Sastanku su, uz gradonačelnika, prisustvovali i potpredsjednica Gradske skupštine Grada Zagreba Jelena Pavičić Vukičević i pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić, a od gostiju uz predsjednika Kluba, tajnik Damir Čizmek te potpredsjednik i član Uprave Damir Oniško.


Gradske vijesti - 2013.