clanak False

Zagreb sjednište tajništa Europske karate federacije

Zagreb će sljedećih tri i pol godine biti sjedište tajništva Europske karate federacije – najavljeno je na konferenciji za novinare u hotelu Panorama.
02.12.2013.

Zagreb će sljedećih tri i pol godine biti sjedište tajništva Europske karate federacije – najavljeno je na konferenciji za novinare u zagrebačkom hotelu Panorama koju su zajednički održali novi tajnik EFK-a Stjepan Čelan i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić u društvu s tajnikom Zagrebačkog športskog saveza Zdenkom Antunovićem.

Zahvalivši gradonačelniku na svesrdnoj i kontinuiranoj podršci, novi tajnik Želan naglasio je da će Hrvatski karate savez, pa time Zagreb i Hrvatska sada biti logistika razvoju tom sportu ne samo u Hrvatskoj nego i u drugim zemljama.

Čestitajući novom tajniku na novoj zahtjevnoj i odgovornoj dužnosti, gradonačelnik Milan Bandić dodao je da je ovo veliko priznanje hrvatskom sportu, te napomenuo da je Zagreb u posljednjih desetak godina bio uzorni domaćin mnogih međunarodnih sportskih natjecanja za što od međunarodnih federacija stalno stižu zahvale i priznanja.
Na presici su, među ostalim, predstavljene i aktivnosti koje u narednom periodu s posebnim osvrtom na posjet Bakuu u okviru organizacije 1. europskih igara na kojima će jedan od sportova biti i karate.


Gradske vijesti - 2013.