clanak False

Sajam županija i Mystic na Zagrebačkom velesajmu

19.09.2013.


Gradonačelnik Milan Bandić otvorio je danas, u paviljonu 8 Zagrebačkog velesajma, drugi po redu Sajam županija i Mystic – 4. međunarodni sajam alternative, zdravog života i graničnih područja znanosti, na kojima će se do 22. rujna predstaviti 435 izlagača iz Europe, svijeta i Hrvatske. 

Drago mi je da smo se i ove godine našli u Zagrebu, gdje ćemo na Sajmu predstaviti najbolje iz svih krajeva naše domovine, rekao je, uz riječi dobrodošlice, domaćin gradonačelnik Bandić. Ovo je prilika, dodao je, koju trebamo iskoristiti za još bolje i uspješnije društveno, političko, kulturno i gospodarsko pozicioniranje Hrvatske u europsku obitelj, klub najboljih u koji smo ušli prije nepuna tri mjeseca. 

Sajmovi se održavaju u organizaciji Zagrebačkog velesajma i Virovitičko-podravske županije, a tema ovogodišnjeg Sajma županija je Hrvatski proizvod na tržištu Europske unije. Županije će se predstaviti kroz izložbeno-prodajni i kulturno-turistički program, a predviđeni su i poslovni susreti te posebne atrakcije za posjetitelje.
 
Na Zagrebačkom velesajmu izlagat će predstavnici iz Indonezije, Mađarske, Srbije, Austrije, Australije, Indije, Mađarske, Slovenije, Švedske, Turske, Velike Britanije i Hrvatske


Gradske vijesti - 2013.