clanak False

10. godišnjica programa zapošljavanja korisnika Centra za rehabilitaciju

25.04.2013.


U radionici Stenjevec Centra za rehabilitaciju Zagreb, danas je svečano obilježena 10. obljetnica provođenja programa zapošljavanja korisnika Centra, koji je pokrenut zbog njihovog integriranja u društvo.

Već 13 godina zajedno radimo ovaj posao i vodimo brigu o našim sugrađanima kojima je pomoć potrebna, naglasio je na svečanosti gradonačelnik Milan Bandić. Zahvaljujem svima koji rade na ovom Projektu i pomažu osobama s intelektualnim teškoćama, Centru za rehabilitaciju, Društvu Crveni križ Zagreb i tvrtkama koje zapošljavanju korisnike Centra, dodao je gradonačelnik, istaknuvši da je za ovaj posao potrebno puno ljubavi i veliko srce.

Ravnateljica Centra Zagreb Vesna Muraja zahvalila je zagrebačkom gradonačelniku i resornom gradskom uredu na svesrdnoj dugogodišnjoj podršci njihovom radu, naglasivši da su i ove prostorije u kojima se nalazimo dobivene od Grada. Imamo vrlo dobru suradnju s Društvom Crveni križ Zagreb, dodala je ravnateljica, koje je također uključeno u provođenje Programa. Trenutno je u tvrtkama zaposleno 33 korisnika koji rade uz podršku naših radnih terapeuta, a nadamo se da će se u budućnosti broj zaposlenih korisnika i povećavati.


Gradske vijesti - 2013.