clanak False

100 % zagorsko

20.09.2013.


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pridružio se danas na Trgu bana Jelačića otvorenju dvodnevne cjelodnevne manifestacije 100 % zagorsko, koja se održava po četvrti put. 

Tom prilikom, gradonačelnik je gostima poželio dobrodošlicu i pozvao sve da razgledaju štandove prodajno izložbenog karaktera. 

Na Manifestaciji, koju organizira Krapinsko zagorska županija pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, izlaže 85 poljoprivrednih proizvođača, toplica, agroturizama, hotela, restorana, obrtnika, tvrtki, kulturnih ustanova i udruga.
Građani Zagreba imat će priliku uživati u  zabavnom programu i u paleti raznovrsne i bogate ponude zagorske hrane, vina i prirodnih pića, kulture, tradicije i zabave,
Cilj ove manifestacije je zajedničkim snagama kroz prezentaciju proizvoda i usluga promovirati Krapinsko-zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brandove te će biti poveznica između malih proizvođača i krajnjih potrošača.


Gradske vijesti - 2013.