clanak False

Akcija Udomljavanje je fora - Do Božića u novom domu!

Akciju Udomljavanje je fora, kao i uvijek dosada, podržao je gradonačelnik Bandić, koji je na Trg došao sa svojim ljubimcem Rudijem.

 

16.11.2013.

 

Na Jelačić placu održana je danas još jedna akcija Udomljavanje je fora, koju tradicionalno organizira Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba i Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo, u suradnji sa Prijateljima životinja. Manifestaciju je, kao i uvijek dosada, podržao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je na Trg došao sa svojim šestogodišnjim ljubimcem Rudijem.


U povodu nadolazećih blagdana, organizatori su pozvali građane da kućne ljubimce ne kupuju, nego da udome psa ili mačku o kojima brinu skloništa i udruge, a Royal Canin svim novim udomiteljima poklanja besplatnu hranu dostatnu za mjesec dana.


Podsjetimo, cilj akcije je potaknuti građane da sudjeluju u radu skloništa za životinje, ne samo kroz udomljavanje životinja, nego i kroz volontiranje i donacije… Sredstva prikupljena od prodaje kalendara za 2014. s nogometašima Dinama, rekvizita i raznih potrepština za kućne ljubimce, namijenjena su azilu u Dumovcu kako bi se još više poboljšala skrb za napuštene životinje.
Topao dom traži i mala Varta, koja će, nadamo se, blagdane dočekati uveseljavajući svoju novu obitelj.


Prije akcije Udomljavanje je fora, gradonačelnik Bandić prisustvovao je svečanosti u povodu 110 godina organizirane stomatologije u Republici Hrvatskoj, održanoj u hotelu Esplanade.


Gradske vijesti - 2013.