clanak False

Dan otvorenih vrata Društva distrofičara

12.06.2013.

 

 U prostorijama Društva distrofičara, u Domu zdravlja Kruge, gradonačelnik Milan Bandić pozdravio je prisutne na Danu otvorenih vrata, organiziranom u sklopu Dana otvorenih vrata udruga koji se održavaju diljem Hrvatske od 12. do 15. lipnja.

Predsjednica Društva distrofičara Marica Mirić zahvalila se gradonačelniku na svemu što je učinio za njih te mu predložila da osim počasnog člana postane i počasni predsjednik Društva jer je svojim neprocjenjivim doprinosom to zaslužio.

Gradonačelnik je u pozdravnom govoru poželio članovima da i dalje budu hrabri: Drago mi je da mogu doprinijeti da lakše podnesete svoj teret. To što ste me proglasili počasnim predsjednikom je dokaz da zajedno dobro funkcioniramo, ja sam bio, i tu sam i dalje s vama.

Uz radove članova s kreativnih radionica, Društvo distrofičara predstavilo je i rehabilitacijske uređaje na kojima članovi svakodnevno obavljaju terapiju. Jedan od uređaja, Galileo na kojem se provodi vibracijski trening i simuliranje hoda, isprobao je i gradonačelnik uz riječi Operacija uspjela, pacijent preživio.


Gradske vijesti - 2013.