clanak False

Dani dječjih vrtića Grada Zagreba

12.05.2013.

Galerija slika

Uz dječju igru, smijeh i natjecanja, nedjelja na Bundeku protekla je u znaku 17. dana dječjih vrtića Grada Zagreba. U organizaciji Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport, u ovogodišnjem obilježavanju sudjelovala su djeca i odgojitelji iz 54 zagrebačka vrtića, uz svesrdnu podršku i navijanje roditelja, te gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, pokrovitelja manifestacije, koji je i ove godine sudjelovao u druženju, natjecanjima i vježbama.


Naglasivši kako su djeca budućnost Zagreba, ali i njegov prioritet, gradonačelnik je još jednom podsjetio da je za svu zagrebačku djecu osigurano mjesto u jednom od vrtića, te da mu je iznimno drago vidjeti da u parku oko jezera Bundek uživaju baš oni za koje je park i uređivan.


Na Bundeku su bili postavljeni i tematski punktovi Igre iz davnina, Kazalište u prirodi, Igre vodom, Znanstvene čarolije, Mađioničarski trikovi, te adrenalinski i senzomotorni-osjetilni park. Ipak, djeca su se najčešće zadržavala uz punkt posvećen životinjama, gdje su najviše pažnje privlačili psići iz azila u Dumovcu, te konji za terapijsko jahanje Udruge krila.

 


Gradske vijesti - 2013.