clanak False

Danski veleposlanik u nastupnom posjetu

Gradonačelnik  Milan Bandić primio je danas, u Gradskoj upravi, u nastupni posjet veleposlanika Danske Nj. E. g. Poul Erik Dam Kristensena.
12.11.2013.


Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primio je danas, u Gradskoj upravi, u nastupni posjet veleposlanika Danske Nj. E. g. Poul Erik Dam Kristensena.

U razgovoru u Bijelom salonu, visoki gost zahvalio se gradonačelniku na dosadašnjoj suradnji Grada Zagreba i Veleposlanstva Danske, istaknuvši da mu je u Zagrebu lijepo i ugodno živjeti. Veleposlanik Danske ujedno je pozvao gradonačelnika Bandića da pozdravi sudionike sutrašnje konferencije Nacionalni program zdravstvene zaštite osoba sa šećernom bolešću i uloga liječnika obiteljske medicine i dijabetologa u njegovom provođenju koja se, u povodu Svjetskog dana šećerne bolesti, održava u organizaciji Veleposlanstva i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, što je gradonačelnik sa zadovoljstvom prihvatio.

Zagrebački gradonačelnik zaželio je, između ostalog, veleposlaniku Kristensenu dobrodošlicu u Zagreb i uspjeh u obnašanju nove dužnosti.


Gradske vijesti - 2013.