clanak False

Grad Zagreb pokrovitelj tradicionalnog humanitarnog koncerta "Korak u život"

Grad Zagreb bit će pokrovitelj tradicionalnog humanitarnog koncerta Korak u život, što će se 28. studenog održati u KD Vatroslava Lisinskog.
13.10.2014.


Rotary klub Zagreb Kaptol i Grad imaju odličnu dugogodišnju suradnju
, rekao je gradonačelnik Milan Bandić nakon sastanka s predstavnicima zagrebačkog Rotary Kluba u Gradskoj upravi, dodavši da Klub okuplja eminentne ljude grada čije je osnovno geslo – pomoći onima kojima je to najpotrebnije.


Gradonačelnik, počasni Rotarijanac, naglasio je kako je na sastanku dogovoreno da će Grad Zagreb biti pokrovitelj tradicionalnog humanitarnog koncerta Korak u život, što će se 28. studenog održati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog: Sretan sam i ponosan što ćemo i ove godine demonstrirati partnerstvo i odgovornost pomažući potrebitima.


Grad Zagreb važan je sudionik akcije Korak u život koja se provodi već šestu godinu zaredom, istaknuo je predsjednik Rotary kluba Zagreb Kaptol Darko Tipurić podsjetivši da se radi o akciji kojom se omogućuje fakultetsko obrazovanje djeci bez adekvatne roditeljske skrbi iz cijele Hrvatske. Uz dosadašnja 152 stipendista, Tipurić je objasnio da je ove godine prijavljeno 35 kandidata koji su upisali fakultete a kojima bi stipendije trebale biti uručene 4. studenog u Preporodnoj dvorani Narodnog doma.


Gradske vijesti - 2014.