clanak False

Gradonačelnik ispratio djecu na zimovanje

Gradonačelnik Bandić ispratio je djecu hrvatskih branitelje i civilnih žrtava Domovinskog rata slabijeg socijalno statusa na besplatno zimovanje.
03.01.2014.

Grad Zagreb, Gradski ured za branitelje, djeci hrvatskih branitelje i civilnih žrtava Domovinskog rata slabijeg socijalno ekonomskog statusa ove godine organizira besplatno zimovanje u Domu Crvenog križa na Sljemenu.
Grupa od šezdesetak djece osnovnoškolskog uzrasta krenula je jutros ispred zgrade Gradske uprave, a mališane je na put, po običaju, ispratio gradonačelnik Milan Bandić. 

Tijekom zimovanja djeca će sudjelovati u nizu aktivnosti koje za njih, uz stručan nadzor i vodstvo, organiziraju i provode animatori, odgojitelji, djelatnici Crvenog križa i medicinska služba. Osim boravka na svježem sljemenskom zraku djeci su organizirane i sportske i edukativne radionice, zatim likovne, glazbene i informatičke radionice te niz zabavnih sadržaja.
Cjelokupni program boravka djece osmišljen je na način da djeca kroz zabavu i igru usvajaju vještine komunikacije, suradnje, tolerancije i zajedništva.


Gradske vijesti - 2014.