clanak False

Izaslanstvo Grada Kavadarci kod gradonačelnika

Zagreb je, kao i prema svima koji žele razmijeniti, odnosno pribaviti iskustva, uvijek otvoren i spreman pomoći, rekao je gradonačelnik Bandić.
21.10.2013.


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je danas u Gradskoj upravi izaslanstvo makedonskog grada Kavadarci, koje je predvodio gradonačelnik Aleksandar Panov, u društvu s veleposlanicom Republike Makedonije u RH Nj.E. Danijelom Karagjozoskom. 

U prijateljskom razgovoru bilo je riječi o višegodišnjoj dobroj suradnji glavnih gradova Hrvatske i Makedonije Zagreba i Skopja koje veže i Povelja o prijateljstvu i suradnji , te posebno o gradskoj podršci radu predstavnika i Vijeća nacionalnih manjina. 

Goste koji su došli kako bi saznali više o funkcioniranju Zagreba, ponajviše su zanimali infrastrukturni projekti, način financiranja i realizacija u čemu bi im, kao i u drugim projektima razvitka njihova grada, bila dragocjena zagrebačka iskustva. 

Zagreb je, kao i prema svima koji žele razmijeniti, odnosno pribaviti iskustva, uvijek otvoren i spreman pomoći, rekao je gradonačelnik Bandić zaželjevši gostima uspjeh u realizaciji gradskih planova.


Gradske vijesti - 2013.