clanak False

Lisinski pleše pod maskama

Gradonačelnik Milan Bandić prisustvovao je danas,konferenciji za novinare na kojoj je najavljen 5.jubilarni maskenbal Lisinski pleše pod maskama.

13.02.2014.

 

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prisustvovao je danas, u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, konferenciji za novinare na kojoj je najavljen 5. jubilarni maskenbal pod nazivom Lisinski pleše pod maskama.


Maskenbal na kojem Toni Cetinski pjeva, a Lisinski pleše pod maskama, održat će se 1. ožujka, a prema riječima ravnatelja Lisinskog Dražena Siriščevića radi se o najvećem karnevalskom spektaklu grada Zagreba. Zahvalivši gradonačelniku Bandiću na potpori, ravnatelj je naglasio da je, osim Tonijevog koncerta osmišljen i zabavni program u predvorju Dvorane, gdje će nastupati žongleri, trbušne plesačice, akrobati, gatare, izrađivači maski, a održavat će se i izbor za najljepše maske.

 

Ples pod maskama organiziran je u humanitarne svrhe pod pokroviteljstvom Rotary kluba Zagreb. Novac od prodanih ulaznica ide za stipendije darovitih učenika srednjih škola slabijeg socijalnog stanja i fond Gordana Čačića preminulog generala Hrvatske vojske. 


 


Gradske vijesti - 2014.