clanak False

Načelnica Jasenovca kod gradonačelnika

07.08.2013.

 

Gradonačelnik Milan Bandić primio je, sa suradnicima, načelnicu Općine Jasenovac Mariju Mačković koja mu je predstavila aktualne projekte Općine, te zahvalila na pomoći i kontinuiranoj podršci uređenju Spomen područja, posebno u uređenju hortikulture i prilaznih cesta koje je u tijeku.
 
To je obol Grada Zagreba općini Jasenovac i Spomen području, jer naše je da podsjećamo da se takvo zlo više nikad ne dogodi. Do zime bi trebalo biti sve uređeno, da to područje bude dolično mjestu stradanja, rekao je gradonačelnik, te načelnici Mačković dao punu podršku u predstojećim projektima. 

Za uspomenu na susret u zagrebačkoj Gradskoj upravi gradonačelnik je gošći darovao monografiju Zagreb - kratka urbana povijest i zlatno desetljeće

Uz gradonačelnika, sastanku u Gradskoj upravi prisustvovao je pročelnik GU za financije Slavko Kojić, pročelnik GU za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet Dinko Bilić, te savjetnik gradonačelnika za investicije i strana ulaganja Harun Omerbašić.


Gradske vijesti - 2013.