clanak False

Nagrada Luka Ritz - Nasilje nije hrabrost

U povodu Međunarodnog dana tolerancije, danas je dodijeljena Nagrada Luka Ritz ovogodišnjim laureatkinjama Katji Komazec i Lamiji Belošević.

16.11.2013.

 

U povodu Međunarodnog dana tolerancije, u Staroj gradskoj vijećnici dodijeljena je danas Nagrada Luka Ritz - Nasilje nije hrabrost ovogodišnjim laureatkinjama Katji Komazec i Lamiji Belošević.


Nagradu je dobitnicama, učenicama Osnovne škole Ivana Filipovića te Gornjogradske gimnazije, uručio gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, u društvu predsjednika Gradske skupštine Grada Zagreba Darinka Kosora.


Naglasivši da je tolerancija preduvjet demokracije, gradonačelnik Bandić pozvao je okupljene da toleranciju prakticiraju svaki dan te izrazio svoju potporu Suzani i Renu ,roditeljima preminulog Luke Ritza, žrtve nasilja među mladima, koji su također nazočili svečanosti.


Posjet obitelji Martinović

Gradonačelnik je danas posjetio i obitelj Pere Martinovića, kao što je nedavno i obećao prilikom gostovanja u jednoj radio emisiji. Podsjetimo, tijekom nevremena koje je zahvatilo Zagreb početkom tjedna, obitelji Martinović izgorjelo je krovište obiteljske kuće u Soblincu.


Gradske vijesti - 2013.