clanak False

Nevrijeme u Zagrebu

Ured za upravljanje u hitnim situacijama poziva sve građane koji su parkirali na parkiralištu Paromlin da dođu po automobile.
11.11.2013.

Priopćenje iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama:

Zbog olujnog nevremena koje je noćas zahvatilo Zagreb sve su dežurne ekipe na terenu. Javna vatrogasna postaja grada Zagreba tokom noći i jutra odradila je oko 50 intervencija, a u tijeku je preko 40 intervencija. Zrinjevac pregledava i čisti javne zelene površine, a Ured za upravljanje u hitnim situacijama angažirao je ekipe Šumarije da počiste Sljemensku cestu. Podignute su i ekipe Dobrovoljnih vatrogasnih društava.

Dežurni službenici Ureda su na lokaciji parkirališta kod Paromlina gdje se je urušio dio stare glavne zgrade. Zagreb parking uklanja vozila koja se nalaze u blizini a Policija osigurava parkirni prostor.

Kao što smo već istaknuli, sve su žurne službe na terenu, građane molimo za oprez i strpljenje, a sve dojave molimo da upute na broj 112.

Ured za upravljanje u hitnim situacijama poziva sve građane koji su parkirali na parkiralištu Paromlin da dođu po svoje automobile.

Zbog jakog vjetra odletio je dio limenog krova sa zgrade u kojoj se nalaze OŠ Ivana Gorana Kovačića i 18. gimnazija. Za učenike koji se nalaze u objektu nema opasnosti. Pozvana je policija da ogradi vanjski prostor, a na terenu su i službenici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.


Gradske vijesti - 2013.