clanak False

Novi prostori Dječjeg vrtića Radost

Završetak nadogradnje Dječjeg vrtića Radost u Gornjoj Dubravi jutros je obilježen prigodnom svečanosti kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Bandić.
30.10.2013.


Završetak nadogradnje Dječjeg vrtića Radost u Gornjoj Dubravi jutros je obilježen prigodnom svečanosti kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Milan Bandić. 

Jako mi je drago da smo se danas, nakon svih problema koje smo imali oko realizacije, našli ovdje u vrtiću koji sada može primiti 90-ero djece više nego prije, koji ima viši standard i bolje uvjete za boravak i rad s djecom, naglasio je zagrebački gradonačelnik, ističući da za čuvanje i bavljenje s mališanima tete u vrtiću moraju imati puno entuzijazma, predanosti i ljubavi. Uz zahvalu svima koji su doprinijeli realizaciji ovog projekta, gradonačelnik Bandić je napomenuo da je Zagreb sustavnom gradnjom, obnovom i nadogradnjom objekata, postigao to da je jedan od rijetkih gradova koji je gotovo u potpunosti riješio smještaj djece u vrtiće. 

Naš vrtić radi već 35 godina, a od rujna ove godine imamo 600 m2 više prostora u kojem su smještena tri dnevna boravka s garderobama i sanitarijama, veliku polivalentnu dvoranu, lift za osobe s invaliditetom, te 13 novih parkirnih mjesta, naglasila je ravnateljica Vesna Marić. Trenutno imamo 630 djece u 26 skupina, od čega 10 jasličkih, a zaposleno je i novih devet djelatnica, dodala je ravnateljica, posebno se zahvaljujući gradonačelniku na brizi, a roditeljima na strpljenju budući da su djeca vrtić pohađala cijelo vrijeme tijekom trajanja radova. 

Za rekonstrukciju i nadogradnju objekta Grad je osigurao 11.976.556,90 kuna


Gradske vijesti - 2013.