clanak False

Obilazak tvrtke TOM-LAM

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, obišao je proizvodnju tvrtke TOM-LAM koja se bavi proizvodnjom namještaja i opremanjem objekata.

02.01.2014.

 

U povodu obilježavanja 30. obljetnice poslovanja zagrebačke tvrtke TOM-LAM, koja se bavi proizvodnjom namještaja i opremanjem objekata, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, obišao je danas proizvodnju tvrtke.


Tvrtka broji ukupno 11 zaposlenika i radi samo za hrvatsko tržište, istaknuo je direktor Goran Urošević, ali planovi su da se u dogledno vrijeme probiju i na njemačko i austrijsko tržište. Proizvodnja koja se prostire na 100-tinjak kvadrata u Tišinskoj ulici, posjeduje kompletan strojni park, koji sačinjava cnc raskrajač, kantericu, cnc obradni centar, krivolinijsku kantericu, tiplericu i sav ostali stolarski alat potreban za suvremenu proizvodnju namještaja.


Drago mi je da sam na prvi radni dan u Novoj 2014., došao upravo ovdje, gdje se s puno muke i truda radi kako bi se stvorilo nešto novo, rekao je gradonačelnik te nadodao kako u ovo krizno vrijeme Grad Zagreb, Gradski ured za gospodarstvo, rad i poduzetništvo daje razne poticaje poduzetnicima kako bi proširili svoje kapacitete.


Gradske vijesti - 2014.