clanak False

Otvorenje igrališta i parka u Našičkoj

Danas je otvoreno novo dječje igralište i park u Gradskoj četvrti Trešnjevka -jug.
24.10.2013.

 

U ime gradonačelnika Grada Zagreba i uz prigodni program mališana dječjeg vrtića Pipi Duga Čarapa, pročelnik GU za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić otvorio je novouređeno dječje igralište i park u Našičkoj ulici. Investicijom vrijednom 1. 046.133,56 kuna, osiguranih iz plana Malih komunalnih akcija Gradske četvrti prepoznate su potrebe djece GČ Trešnjevka –jug te je uređeno i opremljeno dječje igralište. 

Gradonačelnik nažalost zbog sjednice Gradske skupštine ovdje nije s nama, no svojim djelima svakako je s nama. Igralište koje danas ovdje otvaramo samo je dokaz da imamo, usudim se reći, jedan od najboljih predškolskih sustava u svijetu. Posebno nas raduje da igralište neće biti u funkciji samo djece koje su u dječjem vrtiću, već na usluzi djeci cijelog naselja, rekao je pročelnik Lovrić. 

Inicijativa za uređenje dječjeg igrališta i parka potekla je od ravnateljice privatnog dječjeg vrtića Pipi Duga Čarapa Branke Bobinac koja je otvaranju zahvalila svima koji su sudjelovali u projektu, a posebno gradonačelniku Bandiću koji je učinio najbolje za djecu i ostvario njihov san: Ovo je jedna prekrasna poruka djeci, da treba raditi i sanjati i da će se snovi ostvariti.


Gradske vijesti - 2013.