clanak False

Plazma TV za OŠ Grigor Vitez

Učenicama 2.a razreda OŠ Grigor Vitez gradonačelnik Bandić jutros je predao plazmu TV za pobjedu na natječaju Vizualni identitet proslave Dana Europe.
31.10.2013.


Uz čestitke učenicama 2.a razreda Osnovne škole Grigor Vitez, Ani Budimlija, Iskri Car, Sari Martinić, Karli Puntarić, Ruti Rogina, Tini Tomašić i mentorici Vanessi Golubić, za pobjedu na natječaju za Vizualni identitet proslave Dana Europe u Gradu Zagrebu 2013. u svibnju ove godine, gradonačelnik Milan Bandić jutros im je u njihovoj školi predao plazmu TV. 

Ovo je poklon za vašu kreativnost, trud i pobjedu, a nadam se da će vam biti i dodatni poticaj za buduće uspjehe, rekao je gradonačelnik, s porukom da i dalje marljivo uče, ali da se i zabavljaju i igraju. 

Natječaj za Vizualni identitet proslave Dana Europe u Gradu Zagrebu 2013. održava se već osam godina u organizaciji Grada Zagreba – Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport, a pobjednički rad koristi se na promotivnim plakatima postavljenima u povodu proslave Dana Europe u Zagrebu. 

Jako smo ponosni i sretni što su ove godine baš naše učenice pobijedile na natječaju za Vizualni identitet proslave Dana Europe u Gradu Zagrebu 2013., naglasila je ravnateljica Škole Tatjana Vuletić. U natjecanju smo sudjelovali zadnjih osam godina, koliko se održava, a i ubuduće ćemo, dodala je ravnateljica, ističući da su posebno ponosni i na činjenicu da je njihova škola jedina u Zagrebu koja je u program školovanja uključila i djecu s posebnim potrebama – fizičkim i mentalnim. 

Prigodnoj svečanosti prisustvovala je i predstavnica Gradske uprave Münchena Rita Stengen te ravnatelji osnovnih i srednjih škola Grada Münchena koji su u posjeti školi Grigor Vitez.


Gradske vijesti - 2013.