clanak False

Posjet tvrtki Spin Valis d.d.

U okviru posjeta uspješnim tvrtkama i ustanovama, gradonačelnik Milan Bandić posjetio je, sa suradnicima, tvrtku Spin Valis d.d. iz Požege.
16.10.2014.


U okviru posjeta uspješnim tvrtkama i ustanovama, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić posjetio je, sa suradnicima, tvrtku Spin Valis d.d. iz Požege. Spin Valis je najveća drvna industrija u RH u segmentu proizvodnje masivnog namještaja iz slavonskog hrasta i bukve, a u proizvodnom programu sjedećih garnitura iz masiva rustikalnog tipa najveći su po obimu proizvodnje u Europi. 

Kad netko od firme koja je bila na izdisaju za deset godina utrostruči proizvodnju i u ovo recesijsko vrijeme radi investiciju od dvanaest milijuna eura te zapošljava oko 500 osoba, zavrjeđuje pažnju svih pa i gradonačelnika Zagreba, izjavio je Milan Bandić uz čestitke upravi i djelatnicima. 

Predsjednik Uprave Spin Valisa Zdravko Jelčič zahvalio je zagrebačkom gradonačelniku na podršci i posjetu te dodao da tvrtka egzistira od 1950. kada je osnovana kao mala pilana s tridesetak zaposlenih, a 1992. dolazi do privatizacije i kvalitetnog rekonstruiranja te saniranja tadašnjih velikih obveza tako da zadnjih 20-ak godina posluje pozitivno s visokom likvidnošću i solventnošću. 

Na sastanku s upravom tvrtke bilo je riječi i o otvorenju salona namještaja na Zagrebačkom velesajmu, ali i na drugim, frekventnim lokacijama u Zagrebu. Oko Jelačić placa imamo desetak prostora koji zjape prazni, jedan od njih će vam sigurno odgovarati, dodao je gradonačelnik. 

Nakon sastanka domaćini su poveli goste u obilazak proizvodnih pogone i trenutnih investicija društva te prodajnog prostora. 

Uz gradonačelnik Bandića i zamjenicu Sandru Švaljek u Požegi su bili i pročelnik GU za financije Slavko Kojić, voditeljica zagrebačkog velesajma Marina Pavković i glavni tajnika Sportskog saveza Grada Zagreba Zdenko Antunović


Gradske vijesti - 2014.