clanak False

Predsjednik Udruge Tartan Army Croatia kod gradonačelnika

Gradonačelnik  Milan Bandić primio je predsjednika Udruge hrvatsko – škotskog prijateljstva „Tartan Army Croatia“ Dejana Lukeža MacGregora.

.

03.01.2014.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primio je predsjednika Udruge hrvatsko – škotskog prijateljstva „Tartan Army Croatia“ Dejana Lukeža MacGregora, koji ga je upoznao s radom i humanitarnim planovima Udruge

.
Prilikom posljednje utakmice između reprezentacija Hrvatske i Škotske, predstavnici škotskih humanitarnih organizacija Tartan Army Children's Charity i Tartan Army sunshine appeal, te navijači škotske nogometne reprezentacije posjetili su udruge Krijesnica i Paličić te im donirali znatna novčana sredstva koja će im, nadaju se, pomoći u daljnjem uspješnom radu.


Hrvatska Udruga Tartan Army Croatia tada je prepoznata kao odlična spona u daljnjoj humanitarnoj suradnji i razvijanju prijateljstva između dvije zemlje.


Na prijateljskom susretu u zagrebačkoj Gradskoj upravi, predsjednik Udruge Tartan Army Croatia, koja broji 56 članova, od kojih je 11 Škota, prenio je gradonačelniku dojmove škotskih navijača koji su oduševljeni Zagrebom u koji će se rado vraćaju i mimo sportskog turizma.


Također, u ime svih članova Udruge zamolio je gradonačelnika da bude njihov počasni član što je sa zadovoljstvom prihvaćeno. 
 


Gradske vijesti - 2014.