clanak False

Predstavnici AK Agram kod gradonačelnika

U Gradskoj upravi održao se sastanak Organizacijskog odbora za obilježavanje 10 godina rada AK Agram za osobe s invaliditetom. 
14.10.2013.

U povodu priprema za proslavu 10. obljetnice postojanja Atletskog kluba AGRAM za osobe s invaliditetom planirane za studeni 2014., zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, kao predsjednik i pokrovitelj, organizirao je jutros u prostorima Gradske uprave sastanak Organizacijskog odbora na kojemu su precizirana zaduženja i hodogram aktivnosti. 

Tako će se u KD Vatroslava Lisinskog održati humanitarni koncert, tiskat će se knjiga i prigodni DVD o AK AGRAM-u, a u ime Grada u organizaciji će sudjelovati resorne radne grupe predvođene pročelnicima Ureda za obrazovanje, kulturu i sport te Ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom. 

S obzirom na to da je riječ o Klubu koji je osvojio najviše medalja u zadnjih sedam godina u Zagrebu, na radnom sastanku kod gradonačelnika bilo je riječi i o mogućnostima njegova sustavnog financiranja za 2014.
Također, već sljedeći tjedan krenut će obnova i preuređenje napuštenog prostora pored ureda AK AGRAM kako bi se napokon riješio i problem nedostatka sanitarnih prostorija za atletičare koji će napokon dobiti svlačionice i teretanu. 

Uz gradonačelnika sastanku su, među ostalima, prisustvovali pročelnica za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Višnja Fortuna, pročelnik za obrazovanje, kulturu i šport Ivica Lovrić, zamjenik pročelnice za imovinsko – pravne poslove i imovinu Grada Boro Kisjelica, zamjenica voditelja podružnice Upravljanje sportskim objektima Ružica Mamuzić.
U ime Organizacijskog odbora na sastanku su, uz ostale suradnike na projektu, bili dopredsjednici Kluba AGRAM Slavica Samardžić i Zlatko Vrdoljak, tajnik Branko Omazić, te hrvatski paraolimpijac Branimir Budetić.


Gradske vijesti - 2013.