clanak False

Predstavnici Udruge Bošnjaka branitelja Domovinskog rata Hrvatske kod gradonačelnika

Gradonačelnik Milan Bandić primio je danas u Gradskoj upravi predstavnike Udruge Bošnjaka branitelja Domovinskog rata Hrvatske – ogranak grada Zagreba.
22.09.2014.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas u Gradskoj upravi predstavnike Udruge Bošnjaka branitelja Domovinskog rata Hrvatske – ogranak grada Zagreba, predvođene predsjednikom Udruge Bošnjaka branitelja Domovinskog rata Hrvatske Omerom Alibašićem i načelnikom općine Doboj – Istok Kemalom Bratićem.


Tom prigodom, načelnik općine Doboj – Istok Kemal Bratić uručio je gradonačelniku Bandiću Zahvalnicu za organizaciju humanitarnog konvoja poplavljenim područjima u Bosni i Hercegovini u svibnju ove godine. Zahvaljujem Vam u ime svih općina BIH kojima ste pomogli te se nadam da će se ova suradnja nastaviti, nadodao je načelnik Bratić.


Zahvalivši gradonačelniku za pomoć poplavljenim područjima BIH, ali i na svemu što čini za Bošnjake grada Zagreba, predsjednik Alibašić istaknuo je kako priželjkuje početak radova na Spomen-parku što se nalazi uz već izgrađeno i otvoreno Spomen-obilježje u Folnegovićevom naselju, pokraj Islamskog centra i džamije, posvećeno palim braniteljima iz redova bošnjačkog naroda. 
 


Gradske vijesti - 2014.