clanak False

Prijem za najbolje natjecatelje Hrvatskog kuharskog kupa

U povodu održanog kuharskog kupa Medeno srce Zagreba 2012/2013., gradonačelnik  je primio najbolje natjecatelje.

28.10.2013.

U povodu održanog kuharskog kupa Medeno srce Zagreba 2012/2013., zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je danas u zgradi Gradske uprave  najbolje natjecatelje te predstavnike Hrvatskog kuharskog saveza, predsjednika Damira Crlenia i potpredsjednika Branka Čukelja.


Natjecanjem 5. kola Medeno srce Zagreba, završilo je osmo izdanje Hrvatskog kuharskog kupa, koje se održavalo u različitim gradovima Hrvatske, a finale se održalo u Zagrebu u hotelu Sheraton na kojem je pobjedniku Damjanu Draganiću uručena velika kristalna kuhača.

 

Čestitavši natjecateljima na odličnim rezultatima, gradonačelnik Bandić istaknuo je kako uvijek mogu računati na Grad budući da svojim kuhanjem promiču i Grad i cijelu Hrvatsku, a najbolje čeka novčana nagrada.


Predsjednik HKP-a Crleni zahvalio je gradonačelniku na podršci koju im pruža, te naglasio kako su u tijeku pripreme za Državno prvenstvo u Umagu koje će se održavati od 10. do 14. studenog ove godine, te pozvao i gradonačelnika da se pridruži na završnoj večeri kada će se proglasiti i pobjednik. 


 


Gradske vijesti - 2013.