clanak False

Radovi u Jankomiru prema planu

26.07.2013.


Kao što je i najavio, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima, nastavio je redovite obilaske gradilišta u krugu Psihijatrijske bolnice Sv. Ivan u Jankomiru, gdje je izrazio zadovoljstvo viđenim napretkom radova.

Drago mi je da se svaki put kad dođemo vidi neki napredak, te zahvaljujem ovim vrijednim radnicima na tome. Odjel IIIa je još prije završen, a datum održavanja tehničkog pregleda ovisi o izvedenoj i funkcionalnoj sprinkler stanici i bazenu, agregatu i parkinzima na lokaciji skladišno-uredske građevine koja je u izgradnji. Od našeg zadnjeg obilaska, hortikultura oko Odjela je uglavnom završena, a do kraja ove godine trebali bi se završiti i građevinski radovi na Odjelu VI, čime bismo zaokružili tu priču. Ovime svjedočimo odgovornost i podižemo standard za ljude kojima je pomoć potrebna, rekao je gradonačelnik Bandić.

U sklopu obilaska gradonačelnik je obišao i novootvorenu produženu Šoljanovu ulicu, gdje je najavio i nastavak radova: Šoljanovu do rotora pustili smo u promet, a sljedeće godine planiramo nastavak radova od rotora na zapad do Škorpikove. Time bi, sljedeće godine, dobili paralelnu cestu s Ljubljanskom/Zagrebačkom avenijom u punom profilu čime bi rasteretili promet na njoj.

Ravnatelj bolnice Mate Mihanović u ime pacijenata i osoblja bolnice zahvalio se gradonačelniku, na podršci i angažmanu da se ovaj projekt završi što prije.

Podsjetimo, u Psihijatrijskoj bolnici, osim Odjela IIIa koji je završen, traju radovi na zamjenskom objektu VI te na skladišno-uredskoj građevini.


Vezani tekstovi:

Do kraja rujna novi odjel u Jankomiru

Do kraja godine novi odjeli na Jankomiru


Gradske vijesti - 2013.