clanak False

Sastanak gradonačelnika s organizatorima PBZ Zagreb Indoors

11.01.2013.


Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primio je danas, 11. siječnja, predstavnike turnira PBZ Zagreb Indoors – direktora Branimira Horvata, pomoćnika direktora Gorana Ivaniševića te ambasadora turnira Ivana Ljubičića. 

Na sastanku što se održao na inicijativu organizatora, gosti su gradonačelnika upoznali s tijekom priprema turnira, koji se ove godine održava od 2. do 10. veljače, u zagrebačkom Domu sportova. 

Gradonačelnik Bandić naglasio je da Grad i ove godine daje punu podršku PBZ Zagreb Indoorsu, uz imperativ da turnir ne izgubi na kvaliteti i rejtingu, ali vodeći računa o maksimalnoj racionalizaciji troškova sukladno situaciji i vremenu u kojem živimo. 

Osim gradonačelnika Milana Bandića, na primanju u Gradskoj upravi bili su i zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević, pročelnik GU za obrazovanje, kulturu i šport i pomoćnica pročelnika za sport, Ivica Lovrić i Đurđa Fočić, te zamjenica pročelnika za financije Vjera Salopek i voditelj podružnice Upravljanje sportskim objektima Ivo Erić.


Gradske vijesti - 2013.