clanak False

Sastanak gradonačelnika s predstavnicima HAVK Mladost

25.07.2013.

Gradonačelnik Milan Bandić sastao se danas, u zgradi Gradske uprave, s predstavnicima Hrvatskog akademskog vaterpolo kluba Mladost (HAVK Mladost), dopredsjednicima kluba prof. dr. Borisom Labarom, Tomislavom Družakom te Antom Huljevom, ujedno i bivšim igračem „žabaca“.

Uz gradonačelnika, sastanku su prisustvovali Ivica Lovrić, Slavko Kojić, v.d. glavnog tajnika Zagrebačkog športskog saveza Zdenko Antunović, te predstavnici Zagrebačkog holdinga - članica Uprave Daniela Franić i voditelj Podružnice Upravljanje sportskim objektima Ivo Erić.

Na sastanku se razgovaralo o aktualnim problemima najtrofejnijeg vaterpolskog kluba u svijetu i o načinu njihova rješavanja. Razmatran je plan sanacije kluba, te je dogovoreno da će zbog ozbiljnosti situacije funkciju predsjednika HAVK Mladost, privremeno, do kraja ove godine, preuzeti gradonačelnik Bandić osobno, a nakon toga bit će izabran novi predsjednik.

Također je dogovoreno da će plan sanacije kluba biti prezentiran igračima i javnosti 26. kolovoza u 18,00 sati u trofejnoj sobi HAVK Mladosti na Savi.


Gradske vijesti - 2013.