clanak False

Stanovi za obitelji Kabalini, Kvesić i Ćorić

Kao što je obećao obiteljima čiji su domovi poplavljeni u nevremenu, gradonačelnik Bandić potpisao je zaključke o davanju stanova na korištenje.
04.09.2014.


Kao što je obećao u prigodi posjeta obiteljima čiji su domovi poplavljeni u nevremenu koje je zadnjih dana srpnja zahvatilo Zagreb, gradonačelnik Milan Bandić potpisao je zaključke o davanju stanova na privremeno korištenje obiteljima Kabalini, Kvesić i Ćorić koje im je danas u naselju Novi Jelkovec uručila zamjenica gradonačelnika Vesna Kusin.

Prenosim vam gradonačelnikove pozdrave koji je danas u Pragu na otkrivanju spomenika Nikoli Tesli – rekla je zamjenica Kusin napomenuvši da je gradonačelnik inzistirao da stradale obitelji što prije dobiju zamjenske stanove kako bi im se život koliko je moguće vratio u normalu.

Stanovi u Novom Jelkovcu, u ulici Ladislava Šabana 8, Ljudevita Posavskog 25/A te stan na Ravnicama u Aleji A. Augustinčića 18 dodijeljeni su na privremeno korištenje na godinu dana, odnosno do okončanja sanacije poplavljenih domova u Ulici I. Dulčića 31.


Gradske vijesti - 2014.