clanak False

Stipendije Grada Zagreba

U Gradskoj skupštini podijeljeni su ugovori o korištenju Stipendije Grada Zagreba, a najboljima od njih ugovore je uručio gradonačelnik Milan Bandić.
27.02.2014.


Nadarenim učenicima, učenicima i studentima romske nacionalne manjine te učenicima koji se obrazuju za deficitarna zanimanja za potrebe obrtništva, danas su Gradskoj skupštini podijeljeni su ugovori o korištenju Stipendije Grada Zagreba, a najboljima od njih ugovore je uručio gradonačelnik Milan Bandić. 

Nastavak je to dvadesetogodišnje tradicije Grada Zagreba da se stimuliraju učenici za još bolji rad, zalaganje i izvrsnost.
Počašćen sam što sam ovdje zajedno s onima koji su budućnost ovoga grada, vi ste premija za ovu zemlju, poručio je stipendistima gradonačelnik Bandić te je najavio da će se od sljedeće školske odnosno akademske godine na svim razinama povećati kvota stipendista, jer kako je naglasio na obrazovanju se ne smije stezati remen

U ime učenika i studenata okupljenima se obratila Karla Sršen, učenica 1. razreda Obrtničke škole za osobne usluge koja je zahvalila gradonačelniku na prilici koja im je pružena te je obećala da će svi stipendisti dostojanstveno služiti svomu gradu.


Gradske vijesti - 2014.