clanak False

UNICEF-ova Zahvalnica gradonačelniku

Gradonačelnik je  primio UNICEF-ovu Zahvalnicu za potporu Telefončiću, savjetodavnoj liniji za roditelje i sve druge koji skrbe o djeci.
12.11.2013.

U prostoru prvog nacionalnog i internetskog savjetovališta za razvoj djece Telefončić , gradonačelnik Milan Bandić primio je Zahvalnicu za suradnju Grada Zagreba i UNICEF-a, za potporu Telefončiću kao i za sve što su Grad Zagreb i osobno gradonačelnik napravili za djecu Zagreba i Hrvatske. 

Gradonačelnik je potpisao članstvo u UNICEF-ovom projektu Čuvari djetinjstva , čime se putem trajnog naloga s osobnog tekućeg računa isplaćuje na račun UNICef-ova programa po jedna kuna na dan, odnosno 30 kuna mjesečno, i time podržao sve što UNICEF radi za djecu Hrvatske i njihove roditelje. 

Svi moji suradnici u Gradskoj upravi i Holdingu će biti Čuvari djetinjstva, jer ima li išta ljepše, rekao je gradonačelnik, objasnivši kako će zajedno sa resornim ministarstvom dogovoriti suradnju za financijsku i prostornu pomoć Telefončiću.
Želio bih da to radimo zajedno jer je to od interesa ne samo za djecu grada Zagreba, već za djecu cijele Hrvatske, i uvjeren sam da ćemo zajedno demonstrirati odgovornost.
 

Telefončić svojim radom pomaže svim roditeljima, udomiteljima i skrbnicima koji brinu o djeci predškolske dobi, s ciljem dostupnosti stručnih informacija o skrbi za djecu te kao podrška u svakodnevnim situacijama.


Gradske vijesti - 2013.