clanak False

Vizualni identitet proslave Dana Europe u Gradu Zagrebu 2013

10.05.2013.

 

Uz zvukove Lijepe naše i Ode radosti, jučer su u gornjogradskoj palači Dverce dodijeljene nagrade pobjednicama natječaja Vizualni identitet proslave Dana Europe u Gradu Zagrebu 2013, koji su organizirali Ured gradonačelnika i Gradski ured za obrazovanje, kulturu i šport.

Pobjednice natječaja Ana Budimlija, Iskra Car, Sara Martinić, Karla Puntarić, Ruta Rogina i Tina Tomašić, učenice 1.a razreda OŠ Grigora Viteza iz Zagreba, dobile su, već tradicionalno, prigodne nagrade - štafelaje s priborom – koje im je uručio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Pobjednički rad korišten je na promotivnim plakatima postavljenima u povodu proslave Dana Europe, koji se u Zagrebu slavi već osmu godinu zaredom.


Uz gradonačelnika Grada Zagreba i zamjenicu gradonačelnika Jelenu Pavičić Vukičević, na primanju u gradskoj palači bili su i predstavnici diplomatskog zbora, predvođeni šefom Delegacije Europske unije u Hrvatskoj Paulom Vandorenom, veleposlanici, učenici, učitelji te ravnatelji zagrebačkih osnovnih škola. Svečanost je, kao i ranijih godina, završila rezanjem velike torte ukrašene europskim zvjezdicama.


Gradske vijesti - 2013.