clanak False

Vodstvo HNS-a kod gradonačelnika

03.10.2013.

Ususret kvalifikacijskoj utakmici za FIFA Svjetsko prvenstvo Brazil 2014 između reprezentacija Hrvatske i Belgije koja će se održati 11. listopada na stadionu Maksimir, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, održao je operativni sastanak s vodstvom Hrvatskog nogometnog saveza.

Na sastanku u Gradskoj upravi razgovaralo se o protokolarnim, organizacijskim i sigurnosnim mjerama za ovu utakmicu koju će, prema procjenama i ovisno o vremenu, pratiti 22 do 23 tisuće gledatelja, među kojima će biti i 2200 belgijskih navijača, a očekuju se i visoki predstavnici Kraljevine Belgije. 

Kako će Zagreb dva dana biti svjetsko i europsko nogometno središte, jer se 10. listopada u Kranjčevićevoj održava sraz mladih reprezentacija Hrvatske i Lihtenštajna, mjerodavne službe i ovaj će puta učiniti sve kako bi utakmice i sve popratne aktivnosti prošle u znaku sporta, odlične organizacije i najboljeg mogućeg ozračja. 

Osim gradonačelnika Bandića i njegovih suradnika – predstavnika gradskih ureda i institucija, te podružnica ZG Holdinga, u ime Hrvatskog nogometnog saveza sastanku su prisustvovali: izvršni predsjednik Damir Vrbanović, direktor Organizacijskog odbora Alan Balen, asistentica direktora reprezentacija HNS-a Iva Olivari, te Tomislav Pacak i Luka Kalember.


Gradske vijesti - 2013.