clanak False

Zagrebačko novogodišnje slavlje

Više od 50.000 Zagrepčana ispratilo je 2013. na glavnom gradskom trgu, a sretnu i uspješnu Novu godinu prvi im je zaželio gradonačelnik Bandić.
01.01.2014.

 

Staru, 2013. godinu, brojni Zagrepčani ispratili su na glavnom gradskom trgu, a kao uvijek, sretnu i uspješnu Novu godinu prvi im je zaželio gradonačelnik Milan Bandić.


Veselje sa Jelačić placa, na kojem je više od 50.000 građana slavilo uz veličanstven vatromet i Hladno pivo, širilo se okolnim ulicama i trgovima: Tomićeva, Zrinjevac i Cvjetni u Novu su godinu također ušli s bogatim zabavnim programom.


Uoči dočeka, gradonačelnik je i ove godine posjetio zagrebačke beskućnike u prenoćištu Crvenog križa Dobri dom u Kosnici, a obišao je i Zavod za hitnu pomoć, vatrogasce i policiju - sve nadležne službe bile su pripravne za novogodišnje slavlje.


U prvim satima 2014., zagrebački gradonačelnik slavio je i s studentima Ekonomskog fakulteta SUZ te umirovljenicima iz Podružnice Vrapče – jug, a novogodišnji obilazak završio je tradicionalnim posjetom rodilištu bolnice Sv. Duh.


Gradske vijesti - 2014.