clanak False

Zagrebu nagrade za sigurnost

Gradonačelnik Milan Bandić primio je danas od predstavnika HUMS-a nagrade za sigurnost koje je Zagreb osvojio na skupu Hrvatski dani sigurnosti u Opatiji.

11.11.2013.


Gradonačelnik Milan Bandić primio je danas u Gradskoj upravi predsjednika Savjeta Hrvatske udruge managera sigurnosti i predsjednika HUMS-a, Vlatka Cvrtilu i Alena Ostojića, koji su mu predali nagrade koje je Zagreb osvojio u listopadu na trodnevnom međunarodnom skupu Hrvatski dani sigurnosti u Opatiji. 

Naime, Alen Ostojić, kao izaslanik zagrebačkog gradonačelnika, u Opatiji je preuzeo Hrvatsku veliku nagradu sigurnosti 2013, koja je Gradu Zagrebu dodijeljena u dvije kategorije: za najbolji projekt lokalne zajednice – Zg defibrilatori i za najreprezentativniji projekt sigurnosti – Projekt parking video nadzora

Gosti su gradonačelniku čestitali na dugogodišnjem kontinuiranom radu, u suradnji sa strukom, koji je rezultirao ovakvim uspješnim projektima i nagradama koje pokazuju da Zagreb grabi velikim koracima prema urbanoj sigurnosti. 

Ova priznanja velika su stvar za nas, ali su, ujedno, i poticaj da se radi još više i bolje, naglasio je gradonačelnik Bandić, dodavši: Ove i iduće godine ostaje nam nastavak realizacije projekta postavljanja video nadzora oko škola i drugih institucija. Uz zahvalu predstavnicima HUMS-a na dosadašnjoj suradnji, najavio je i nastavak suradnje sa strukom na budućim projektima na dobrobit građana Zagreba.


Gradske vijesti - 2013.