clanak False

Zlatni Tan Rui Wu kod gradonačelnika

Nakon osvajanja zlata na Europskom stolnoteniskom prvenstvu, gradonačelnik Milan Bandić primio je hrvatskog stolnotenisača Tan Rui Wua.
28.10.2013.


Nakon izvrsnog nastupa na Europskom stolnoteniskom prvenstvu, gradonačelnik Milan Bandić primio je danas, u Gradskoj upravi, hrvatskog stolnotenisača –prvaka Europe Tan Rui Wua, juniorske viceprvake Europe, trenere i predstavnike Hrvatskog stolnoteniskog saveza. 

Uz čestitke na sjajnim rezultatima, gradonačelnik Bandić je najavio kako će se s Tan Rui Wuom naći još jednom do kraja mjeseca, kako bi mu uručio Medalju Grada Zagreba za trud, upornost i srčanost kojom promovira i brani boje Hrvatske. Prema Tanovoj želji, tom će prigodom predati svoj pehar zagrebačkom gradonačelniku. 

Gosti su se gradonačelniku zahvalili na dosadašnjoj bezrezervnoj potpori bez koje, kako su naglasili, ne bi imali ovako dobre uvjete za treniranje niti bi bili u mogućnosti postizati vrhunske rezultate.

Ne znam koliko ću još godina moći aktivno igrati, istaknuo je Tan, ali u tom razdoblju nastojat ću osvojiti što više medalja za Hrvatsku i Zagreb. 

Uz gradonačelnika, susretu su prisustvovali njegova zamjenica Sandra Švaljek, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Ivica Lovrić i glavni tajnik Zagrebačkog športskog saveza Zdenko Antunović.


Gradske vijesti - 2013.